Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@11:57:30 GMT

فرانسه - آلمان؛ به گروه مرگ یورو ۲۰۲۰ خوش آمدید!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۵۰۷۳

فرانسه - آلمان؛ به گروه مرگ یورو ۲۰۲۰ خوش آمدید!

در دور پایانی هفته اول یورو ۲۰۲۰، از گروه شش این رقابت ها که گروه مرگ نام گرفته، شاهد رقابت های هیجان انگیزی خواهیم بود

به گزارش خبرنگار ایمنا، برای اینکه هفته اول یورو ۲۰۲۰ را به پایان ببریم، به سراغ بررسی گروه مرگ می‌رویم. جایی که در گروه شش، تیم‌های ملی فرانسه، آلمان و پرتغال و البته مجارستان قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه تیم این گروه، بزرگانی هستند که موفقیت‌های بین المللی زیادی کسب کرده‌اند. اول از تیم پرتغال شروع می‌کنیم. این تیم امشب _ سه شنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۰ _ از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در ورزشگاه "پوشکاش آره‌نا" مهمان مجارها خواهد بود، که سوت آغازش توسط "جونیت چاکر" ترکیه‌ای زده می‌شود.

سلسائوی اروپا، همیشه بازیکنان بزرگی به خود دیده، از اوزبیو گرفته تا لوئیس فیگو، اما معروف ترین آنها کریس رونالدو است که گام به گام رکورد علی دایی را تهدید می‌کند. CR7 در حال حاضر ۱۰۵ گل ملی به ثمر رسانده و برای شکستن رکورد اسطوره‌ی ۱۰۹ گله‌ی فوتبال ایران به ۵ گل دیگر نیاز دارد.

پرتغالی‌ها که بالای سرشان فرناندو سانتوش را به عنوان سرمربی می‌بینند، سال ۲۰۱۶ که یوروی قبلی در کشور فرانسه برگزار شد، به دراماتیک‌ترین شکل ممکن قهرمان شدند. قهرمانی برای یاران CR7 در حالی بدست آمد که آن‌ها با سه تساوی به مرحله حذفی رسیده بودند، در یک ۱/۴ نهایی هم مقابل لهستان با نتیجه تساوی و بردن در ضربات پنالتی، راهی مرحله بعد شدند. ضمن اینکه با برتری دو گله مقابل ولز راهی فینال شدند. مصدومیت رونالدو در فینال یورو ۲۰۱۶ و تحرکات و اشک‌هایش کنار زمین همراه با فرناندو سانتوش سرمربی پرتغال، هرگز از ذهن فوتبالی پاک نخواهد شد.

فوق ستاره‌ی مغرور، همچنین با گلزنی در ۱۰ تورنمنت مختلف برای پرتغال رکوردی تاریخی در دنیای فوتبال به نام خود ثبت کرده، این رکورد با گلزنی مقابل تیم ملی سوئیس در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۱۹ به ثبت رسیده است.

قرمزها که رده پنجم رده بندی فیفا را در اختیار دارند، امسال هم به دنبال ماجراجویی در گروه مرگ و یورو هستند. آنها نخستین بازی تاریخ ملی خودشان را سال ۱۸ دسامبر ۱۹۲۱ مقابل اسپانیا باخته‌اند. این در حالی است که بهترین برد تاریخشان به ترتیب برابر لیختن اشتایین در سال‌های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۹ و البته با کویت در سال ۲۰۰۳ بوده که هشت بر صفر با برد بیرون آمده‌اند. البته این هم باید اضافه شود که سنگین‌ترین شکست سلسائوی اروپا سال ۱۹۴۷ با نتیجه ده بر صفر مقابل انگلیسی‌ها رقم خورده است.

پرتغال از سال ۱۹۶۶ تا کنون هفت بار طعم حضور در جام جهانی را چشیده است که یک مقام سومی همان سال عایدشان شد و سپس از سال ۱۹۸۴ تا به حال، جام ملت‌های اروپا را هم تجربه کرده‌اند که همان طور که گفته شد سال ۲۰۱۶ بهترین نتیجه (قهرمانی) را جشن گرفتند.

مجارستان با هدایت "مارکو روسی" پا به یورو ۲۰۲۰ می‌گذارد. این دو تیم یوروی قبلی هم با هم در گروه ۵ هم گروه بودند که جدالشان سه بر سه مساوی شد.

برای مجارها که در رتبه ۳۷ فیفا جا خوش کرده‌اند، گابور کرالی (دروازه‌بان معروف) و بالاژ جوجاک ۱۰۸ بازی ملی انجام داده‌اند که به نوعی رکورددار محسوب می‌شوند. ضمن اینکه فرانس پوشکاش با ۸۴ گل، بهترین گلزن آن‌ها است.

مجارستان از پرافتخارترین تیم‌های ملی فوتبال در تاریخ به شمار می‌رود. این تیم در جام جهانی فوتبال در سال ۱۹۳۸ و سال ۱۹۵۴ به مقام نایب قهرمانی رسیده‌است. ناگفته نماند که آن‌ها، سه مدال طلا در المپیک ۱۹۵۲ هلسینکی، المپیک ۱۹۶۴ توکیو، المپیک ۱۹۶۸ مکزیکوسیتی و مدال نقره المپیک ۱۹۷۲ مونیخ و همچنین مدال برنز المپیک ۱۹۶۰ رم را هم تصاحب کرده‌اند.

نکته جالب و عجیب دیگر اینجاست که این تیم، با کسب ۳۲ پیروزی پی در پی، رکورد دار بیشترین پیروزی در عرصه ملی است. مجارستان تا به حال ۴ مرتبه جام ملت‌های اروپا را تجربه کرده است که بهترین نتیجه‌اش هم ایستادن در جایگاه سوم در سال ۱۹۶۴ و همچنین کسب مقام چهارمی یورو ۱۹۷۲ بوده است.

در دیگر دیدار و البته هیجان انگیزترین مسابقه این گروه، قهرمانان جام جهانی مقابل هم صف آرایی می‌کنند. از طرفی ژرمن هایی که به رغم حال و روز وخیم‌شان در ماه‌های اخیر، فاتح جهان در سال ۲۰۱۴ بوده‌اند و البته فرانسه که با دشان جام جهانی ۲۰۱۸ را در خاک روسیه بالای سر برده است.

این دیدار از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به وقت ایران با قضاوت "کارلوس دل‌سرو" داور اسپانیایی، در استادیوم اختصاصی بایرن مونیخ، آلیانس آره‌نا، انجام می‌گیرد.

آلمانی‌ها از زمانی که قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۴ را در برزیل از چنگال تیم ملی فوتبال آرژانتین و لیونل مسی درآوردند، دیگر هرگز روز خوش به خود ندیدند. آنها در یورو ۲۰۱۶ مقابل فرانسه‌ی میزبان در نیمه نهایی با دو گل باختند و حذف شدند. سپس در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، نتایج اسف‌باری گرفتند و با شکست تلخ مقابل کره جنوبی، در جایگاه چهارم گروه خود ایستاده و حذف شدند تا یوواخیم لوو آماج حملات منتقدان و مردم کشورش قرار گیرد.

با این حال فدراسیون فوتبال این کشور پشت لوو ایستاد اما نتایج عجیب و غریب چند وقت اخیر در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مسئولان مانشافت را به فکر فرو برد تا آنها بالاخره پس از یورو ۲۰۲۰، با هانسی فلیک برای هدایت ژرمن‌ها به توافق برسند و این اتفاق هم افتاد.

فلیک که دستیار لوو در جام جهانی ۲۰۱۴ بود در بایرن خیره کننده کار کرد و حالا باید دید تیم ویران آلمان را از نو می‌سازد یا خیر. این تیم سابقه سه قهرمانی در یورو ۱۹۷۲، ۱۹۸۰، و البته سال ۱۹۹۶ انگیس را در کارنامه دارد. درست است که ژرمن‌ها از اوج خود فاصله دارند اما لوو می‌خواهد با توجه به اینکه فینال در ومبلی لندن برگزار می‌شود، بعد از ۲۵ سال که از آخرین قهرمانی تیمش در یورو می‌گذرد، آلمان را در خاک انگلیس فاتح این جام کند تا با خاطره‌ای خوش نیمکت مربیگری مانشافت را به شاگرد خود واگذار کند و کنار برود.

آلمان تنها کشوری است که هم در رده‌ی مردان و هم در رده‌ی زنان در جام جهانی فوتبال به مقام قهرمانی رسیده‌است. همچنین تنها کشور اروپایی در دنیا به همراه برزیل است که به تمام جام‌های جهانی که اجازه‌ی حضور در آن‌ها را داشته، راه یافته‌است.

در آن سمت، خروس‌ها و تیم دیدیه دشان که تیم دوم جدول فیفا هستند، را به جرأت می‌توان بهترین تیم حال حاضر دنیا نامید. آنها یورو ۲۰۱۶ را میزبانی کردند، اما در فینال با بدشانسی محض و مصدوم شدن "دیمیتری پایت" که ستاره بی بدیلشان بود، جام را به پرتغال واگذار کرند تا آه از نهاد مردم این کشور بلند شود. خروس‌ها اما دو سال بعد در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، کاری کردند کارستان.

آنها در بین کلی مدعی، به فینال رسیدند و در ورزشگاه لوژنیکی موسکو مقابل چشمان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور خود، با دیدیه دشان فاتح جهان شدند. نکته جالب این است که پس از مدت‌ها کریم بنزما که مشکلات عجیبی با متئو والبوئنا هافبک اسبق خروس‌ها در اردو داشت، و از تیم ملی خط خورده بود، حالا دوباره به تیم دعوت شده و این بهترین خبر برای دشان، فرانسوی‌ها و خود بنزما است. این تیم دو بار در سال‌های ۱۹۸۴ و ۲۰۰۰ فاتح یورو شده و این دوره هم می‌توان آنها را مدعی اصلی دانست.

این تیم امسال هم با در اختیار داشتن ستارگان گران قیمت و مهمی مثل امباپه، بنزما، گریزمان و دمبله در خط حمله، و بهره مندی از پوگبا و کانته در وسط زمین، به دنبال تدام روزهای خوش جام جهانی ۲۰۱۸ است.

کد خبر 500600

منبع: ایمنا

کلیدواژه: یورو ۲۰۲۰ آلمان تیم ملی فوتبال آلمان پرتغال تیم ملی پرتغال فرانسه تیم ملی فوتبال فرانسه جام جهانی جام جهانی فوتبال رونالدو پرتغال کریستیانو رونالدو رونالدو علی دایی ایران رکوردشکنی فوتبال اروپا بازیکن فوتبال بازیکن خارجی کرونا سرمربی فوتبال فوتبال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جام جهانی ۲۰۱۸ جام جهانی یورو ۲۰۲۰ گروه مرگ ی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دانشگاه مردمی فلسطین خوش آمدید

«ای قسام ما را سربلند کن/ یک سرباز دیگر را نابود کن/ ما می‌گوییم عدالت تو می‌گویی چطور؟/ تل‌آویو را با خاک یکسان کن/ ما موشک‌های تو را حمایت می‌کنیم/‌ای حماس برایشان جهنم بر پا کن/ فلسطین را آزاد کنید/ فلسطین را آزاد کنید» این بخشی از شعارهایی است که این روزها دانشجویان آمریکایی در محوطه دانشگاه‌های خود سر می‌دهند. 

به گزارش ایسنا، محمدحسین آزادی در مقاله‌ای با این عنوان در کیهان نوشت: در اقدامی شجاعانه، دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به صحنه فریاد آزادیخواهانه دانشجویان در حمایت از غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. کانون و الهام‌بخش اعتراضات دانشگاه کلمبیاست، دانشگاهی که با ۲۵۰ سال قدمت در شهر نیویورک واقع است و تاکنون ۸۲ جایزه نوبل را از آن خود کرده است.

این دانشگاه یکی از مهم‌ترین مراکز تربیت دولتمردان آمریکاست به طوری که خاستگاه سه رئیس‌جمهور آمریکا از جمله فرانکلین روزولت، تئودور روزولت و باراک اوباما بوده است. دانشجویان معترض در این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر، خواستار قطع کامل روابط با نهادها و دانشگاه‌های اسرائیلی، افشای سرمایه‌گذاری‌های دانشگاه‌ها در شرکت‌های حامی این رژیم غاصب، و به‌رسمیت شناختن حق اعتراض بدون سرکوب و مجازات هستند.
حضور «مایک جانسون» رئیس ‌مجلس نمایندگان آمریکا، در دانشگاه کلمبیا در واکنش به اعتراضات دانشجویان، به جای گفت‌وگویی سازنده، به عرصه‌ای از تهدید و ارعاب تبدیل شد. جانسون که از عملکرد مدیریت دانشگاه در کنترل اوضاع نیز ناراضی بود، با لحنی تند و تهدیدآمیز، دانشجویان را به خاطر اعتراضاتشان سرزنش کرد و از احتمال ورود گارد ملی و قطع بودجه فدرال دانشگاه‌ها در صورت تداوم اعتراضات، خبر داد. این سخنان با واکنش قاطع و خشم دانشجویان روبه‌رو شد و به قطع سخنرانی جانسون منجر گردید.

در ۱۸‌آوریل، پلیس به چادرهای دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا یورش برد و ۱۰۰ نفر، از جمله دختر «ایلهان عمر» سناتور مشهور آمریکایی را بازداشت کرد. اما این سرکوب وحشیانه نه‌تنها نتوانست شعله‌های انزجار دانشجویان را خاموش کند، بلکه شور و شجاعت آنها را دوچندان کرد. اکنون، ده‌ها چادر، پلاکارد و نمادهای مقاومت در محوطه دانشگاه کلمبیا برافراشته شده‌اند. گویی هر چادر، پرچمی از آزادی و هر پلاکارد، فریادی رسا از ظلمی است که بر مردم فلسطین روا داشته می‌شود. بر روی یکی از پلاکاردها، جمله‌ای کوتاه اما گویا نقش بسته است: «مقاومت عشق است». و در ورودی محل تحصن، پارچه‌ای بزرگ با این عبارت خودنمایی می‌کند: «به دانشگاه مردمی فلسطین خوش آمدید».

دانشجویان اینک «نعمت طلعت شفیق» رئیس دانشگاه را به خاطر برخورد خشن پلیس مقصر می‌دانند و خواهان استعفای او شده‌اند، خواسته‌ای که از سوی مایک جانسون نیز با هدف دیگری مطرح شده است. رئیس ‌مجلس نمایندگان آمریکا «نعمت شفیق» را مدیری ناتوان خطاب کرده و گفته است: اگر شفیق نتواند فوراً اوضاع را تحت کنترل درآورد، باید استعفا کند، چون او نتوانسته امنیت دانشجویان یهودی را تضمین کند. این فشارها موضوع جدیدی نیستند. ماه‌هاست که سناتورهای آمریکایی، رؤسای دانشگاه‌ها را به کم‌کاری در قبال محافظت از دانشجویان یهودی و مقابله با حمایت دانشجویان از فلسطین متهم می‌کنند. جلسات استماع جنجالی «کلودین گی» و «لیز مگیل» رؤسای دانشگاه‌های ‌هاروارد و پنسیلوانیا که به کناره‌گیری آنها منجر شد، نمونه‌ای از این فشارهاست.

 «کاترین الیاس» یکی از دانشجویان متحصن دانشگاه کلمبیا در گفت‌وگو با فرانس ۲۴ گفته است: « ما در کشوری نشسته‌ایم که نه‌تنها بودجه‌ اسرائیل را تأمین می‌کند، بلکه سازنده بمب‌هایی است که بر سر مردم غزه فرو می‌ریزد. هر قطعه از تسلیحاتی که اجازه می‌دهد این - نسل‌کشی - ادامه یابد، توسط دانشگاه‌هایی مانند کلمبیا و از طریق موقوفات آنها تأمین می‌شود.»

علاوه‌بر دانشگاه کلمبیا، حالا دانشجویان آمریکایی در ۲۵ دانشگاه آمریکا از جمله مؤسسه فناوری ماساچوست، کالج امرسون، دانشگاه جورج واشنگتن، دانشگاه تگزاس، دانشگاه میشیگان، دانشگاه نیویورک، دانشگاه اموری، دانشگاه کالیفرنیا و... تحصن کرده‌ و اعتراضات گسترده‌ای را در حمایت از مردم غزه به راه انداخته‌اند. برخی از اساتید دانشگاه نیز به موج اعتراض دانشجویان پیوسته‌اند، همراهی‌ای که منجر به بازداشت صدها نفر و اخراج آنها شده، یکی از این اساتید «پروفسور نوئل مکافی» رئیس گروه فلسفه دانشگاه اموری است که پلیس با وضعیت بدی او را بازداشت کرده است.
شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی آمریکا، این اعتراضات را به ایران نسبت داده و مدعی شده که این دانشجویان نیروهای نیابتی ایران در دانشگاه‌های آمریکا هستند! ادعایی که بیراه هم به نظر نمی‌رسد. چرا که اندیشه ظلم‌ستیز و آزادیخواه انقلاب اسلامی همچون رایحه‌ای آگاهی‌بخش اینک مرزهای جهانی را در نوردیده‌ و تا قلب اروپا و آمریکا نفوذ کرده است. همان‌طور که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به‌خوبی تشخیص داده‌اند و در نامه سال ۹۳ خود به جوانان اروپا و آمریکایی شمالی قید فرمودند، قلب‌های این جوانان زنده و هوشیار است. اینک همگان می‌بینند که جوانان آمریکایی و اروپایی چطور در حمایت از فلسطین و مبارزه با رژیم آپارتاید صهیونیست فریاد می‌زنند، اعتراض می‌کنند، باتوم می‌خورند و بازداشت می‌شوند. 
گرچه ما به شکستن سکوت برخی رسانه‌ها و اساتیدی که هواخواه غرب‌اند و این روزها گویی فریاد مظلومان فلسطین در گوششان نجوا نمی‌شود و چشمانشان بر اشک‌های کودکان غزه بسته است توقعی نداریم‌، ولی بر اساتید و دانشجویان انقلابی ایران اسلامی فرض است که با همبستگی و حمایت از این جنبش، صدای دانشجویان آمریکایی باشند. ما می‌توانیم از طریق شبکه‌های اجتماعی و سایر روش‌ها، از اساتید و دانشجویان آمریکایی در مبارزه برای عدالت و آزادی فلسطین پشتیبانی کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • تظاهرات برای محرومیت کاروان رژیم صهیونیستی از حضور در المپیک
  • به دانشگاه مردمی فلسطین خوش آمدید
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • بدترین خبر برای فرانسه 6 هفته پیش از یورو
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!